Project Brief – Asahi, Woking

We’re proud to have been part of this recent project for Overbury, Bracknell creating a new home for Asahi in Woking, involving various bespoke joinery elements within the reception, office and breakout areas over 5 floors.

Some really interesting challenges involved in making these pieces… but what a stunning result!

WHY PARAGON WAS CHOSEN

Using our expertise, the Paragon team we were able to produce detailed samples and 3D designs for each item  to work in collaboration with the architect and main contractor to enable swift design approval and bring the architect’s vision to reality.

THE CLIENTS REQUIREMENTS

  • Bespoke Corian desk with a 2.2m unsupported overhang
  • Blackened steel feature wall as continuous panels at over 4m high
  • Perfectly curved seat cushions to the breakout banquette seating
LET’S DISCUSS YOUR PROJECT